Musik vi husker – musik til demente

For 20 år siden gav vi et interview til Flensborg Avis. Her fortalte vi om følgende

Vi havde en meget stærk oplevelse for nogle år siden. På et plejehjem var en gammel kvinde som plejerne ikke havde haft kontakt til i halvandet år. Hun talte simpelthen ikke mere. Da vi spillede een af de gamle danske sange rejste hun sig op og sang med på alle vers. Der var hul lige igennem! – læs hele interviewet her.

I dag 20-år senere har har vi gennem resultaterne af den nye forskning i demens, fået “ord på” hvad det var vi ramte med vores musik og underholdning. Fyldt med begejstring og lyst til at gøre en forskel tilbyder vi Musik vi husker.

Vi har valgt at kombinere vores professionelle faglighed som henholdsvis fysioterapeut og socialpædagog med de bedste numre fra vores musikalske repertoire og blandet “det vi ved virker”, til en god underholdning specielt målrettet til demente borgere.

Musik vi husker er musik fra dengang. Ørehængere som både de ældre, de pårørende og omsorgsmedarbejderne kan synge med på! Med Musik vi husker aktiverer og navigerer vi jer sikkert igennem børnesange, sange om kærlighed og alt det andet som livet handler om. med guitar, harmonikaspil og sang. Vi slutter med en fin lille godnatsang

Frehr og Nissen

Frehr & Nissen – Vi glæder os til spille for jer!

[Der forskes en del i emnet, og vi er blevet meget inspireret af TV2’s indslag om Else der vækkes af en musikterapeut.Se klippet her

Musik til demente

Til fagpersoner

Vi retter vores musikformidling til jeres borgeres behov. Vi er yderst fleksible. Vi har success med 20 + 20 minutter afbrudt af lidt kaffe og en småkage.
Hvis du er blevet mere interesseret i enmet “musik til demente”, kan du læse mere om musik og demens her:

Klik her for booking