Presseomtale – hvad siger folk om os?

Først et dejligt klip fra Flensborg avis- klik for at åbne

Amtets juletræsfest den anden tirsdag i december er et virkeligt trækplaster! Også i år var der fuldt hus, og kun de, der havde købt billetter til tiden, kunne deltage. Utallige børnefamilier fandt vejen til Husumhus til juledans omkring det store træ, og selv om programmet selvfølgelig stod på det store hurlumhej med børnelarm og kaffekaos, formåede nisserne “Frehr & Nissen” med deres professionelle musikalske underholdning at samle børn og voksne til koncentreret dans omkring juletræet. Efter første afdeling var der kaffepause og sodavand, så alle lige kunne sunde sig lidt, men de var ikke for trætte til at fortsætte sanglegene.

Næsten et hundrede børn og voksne festede i Medborgerhuset sammen med ……. Duoén Torben Nissen og Jesper Frehr, som i godt en times tid inden julemandens ankomst havde underholdt næsten hundrede børn og voksne ved Sydslesvigsk Forenings (SSF) og kirkens fælles juletræsfest, blandede sig lidt for meget i snakken, lod julemanden dem vide i klare vendinger. Derpå blev de sendt uden for døren, mens julemanden hentede den ene godtepose efter den anden op af sækken.

Fredag aften stod menuen på helstegt pattegris i Drage Forsamlingshus, hvor et halvt hundrede mennesker i alle aldre var kommet sammen for at fejre høsten.
Efter maden ventede endnu et af aftenens højdepunkter: musik og underholdning ved Duo Frehr & Nissen “i høj hat og laksko”. Torben Nissen og Jesper Frehr, der spiller på hhv. harmonika og guitar, præsenterede sønderjyske viser og muntre revysange til stort morskab for publikum, der ofte kunne synge eller nynne med på sangene.
I pausen var der munter bortlodning af høstgaver, og så kom den dygtige duo på scenen igen. Inden man så sig om, var aftenen gået, men publikum var ikke til at bevæge hjemad uden ekstranummer af Duo Frehr & Nissen, så alt i alt må man vel kalde denne høstfest en mega-succes.

Næsten 100 børn og voksne deltog i SSFs juletræsfest i Egernførde. Først måtte de 44 børn sammen med nogle af de voksne rundt og rundt om juletræet. Der skulle synges mange julesange, men bagefter kom julemanden. Han fortalte børnene om, hvor han kom fra, og hvor han skulle hen − og hvad sådan en julemand ellers går og laver….
Derefter underholdt Jesper Hove Frehr og Torben Dichow−Nissen − kaldet Duoen Frehr og Nissen − med deres “gammeldaws juletræ”, hvor de ud over at spille og synge julesange også får børnene med på de gamle sanglege.  Vi har benyttet Frehr og Nissen i mange år, dem kan vi slet ikke undvære, erklærer Fred Witt

Årsmødets motto “For fuld musik” blev taget bogstaveligt på Nibøl danske Skole…. – Musik og sange binder sammen, og sammenhold har vi brug for, specielt i disse globalt set usikre tider, forklarede Ebba Strange….. For underholdningen sørgede duoen Torben Nissen og Jesper Frehr…. Det var en af de flotteste koncerter, jeg har hørt, den var munter og afvekslende, roste aftenens festtaler, Ebba Strange.
06.06. Flensborg, S. 8

…..Omkring 100 mennesker var mødt op til årsmødet……Bagefter underholdt
Duoen Frehr og Nissen fra Sønderjylland med showet I høj hat og laksko. De to mænd i pingvintøj med harmonika og guitar spillede musik fra “før verden gik af lave”, som de selv sagde.
Og så blev der grinet og sunget godt med på “Gå med i lunden..” og “Det var på Frederiksberg, det var i maj” i den festpyntede gymnastiksal….” Christina Kabel.

Musikalsk underholdning med duoen “Frehr og Nissen”. Fælleshygge. Knap hundrede ældre medlemmer af SSF fra hele Gottorp Amt nød i et par timer på Hotel Angeler Hof gensynet med gamle venner og underholdningen. Musikanterne Torben Nissen og Jesper Frehr smådrillede hinanden lidt med deres gensidige problemer med at blive ældre. Selv om så godt som alle i publikum godt kunne have været forældre eller måske endda bedsteforældre til de to yngre herrer mellem 30 og 40 år, morede alle sig kosteligt over de muntre drillerier om vigende hårvækst og voksende hukommelsesproblemer. Ikke færre end 94 af Sydslesvig Forening (SSF) for Gottorp Amts ældre medlemmer var dukket op, da foreningen i går eftermiddags inviterede på et par timers underholdning. Tilsyneladende er det rygtedes, at deltagerne hygger sig gevaldigt ……. i år fra de sædvanlige mellem 70 og 80 deltagere. Foruden motion til smilebåndet og lattermusklerne diskede de to musikere også op med både kendte og mindre kendte viser samt populære danske sange fra de seneste hundrede år. Det kunne publikum lide. Der blev både lyttet opmærksomt til de stille viser og sunget med på omkvædet til velkendte sange.

CHRISTIANSFELD by har 225 års jubilæum i år. I den anledning har Christiansfeld udviklingsråd udsendt cd”en “Musik til og fra Christiansfeld” med viser, marchmusik og vals. Medvirkende er blandt andre Christiansfeld Harmonikaklub, Harmonikaduoen Torben & Jørgen og Duoén Frehr & Nissen. Med på cd”en er også en nykomponeret jubilæumsmarch af J. Jørgen Nissen..